Huisje in bos

Huisje in bos huren, juist nu.

Waarom een huisje in het bos huren, juist nu een goed idee is. Wie vakantieplannen maakt voor de aanstaande zomervakantie, zal waarschijnlijk het eerste denken aan een vakantie in eigen land. Veel Nederlanders boeken als ze een vakantie in eigen land vastleggen, een vakantie aan de Nederlandse kust. Zeeland, Ameland en Terschelling zijn hierbij verreweg favoriet maar de kust van Noord-Holland en Zuid-Holland wordt zeker ook gewaardeerd. Ongeveer 40 % van de Nederlanders die een vakantie in eigen land boekt, kiest voor een huisje in het bos.

Huisje in bos in Drenthe huren.

van die mensen kiest het overgrote deel voor een vakantie in he bos in Drenthe. De bossen en heidevelden in Drenthe zijn ruig en afwisselend. Je kunt er dieren tegenkomen die je nog nooit in het wild gezien hebt. een vos of boommarter bijvoorbeeld. Het is ontzettend leuk om een huisje in het bos Drenthe te huren en daar zijn zeker ook mogelijkheden. Zelfs huisjes in de bossen van Drenthe met hottub, jacuzzi of privé sauna.

Huisje met hond in de bossen huren.

Een vakantie met hond in Drenthe boeken? Huur een huisje in de bossen van Drenthe met omheinde tuin. In veel natuurhuisjes in Drenthe zijn honden welkom. Daarnaast is Drenthe een ideaal gebied voor een vakantie met paard. Door de bossen lopen diverse ruiterroutes en onderweg kan je op diverse plaatsen je paard laten verzorgen. Je kunt ook een vakantie met paard en hond boeken en verblijven bij een vakantieboerderij of vakantiepark met paarden stallen. Drenthe, voor een vakantie in de bossen en met huisdieren.