transport naar Spanje

Transport naar Spanje voor iedereen

Het kan iedere ondernemer gebeuren: je moet je product importeren of exporteren van/naar Spanje. Ondanks dat Spanje niet een bestemming is die ver weg ligt, is er toch enige kennis en expertise vereist. Dit komt omdat Spanje haar eigen wet- en regelgeving heeft, de markt anders is en de gewoonten daar anders zijn. Dit vraagt om een partij die gespecialiseerd is in een transport Spanje. Mocht je weinig ervaring hebben met transporteren naar Spanje, dan is het ook raadzaam om te kiezen voor een expediteur als logistieke partner. Dit soort partijen weten precies welke vervoerder de beste keuze is voor jouw transport en ontzorgen je volledig. naast het regelen van het transport zelf, verzorgen ze ook alle randzaken. Dit zorgt ervoor dat je geen omkijken meer hebt naar je transport.

BTA International als transport specialist

Een partij die gespecialiseerd is in het transport naar Spanje is BTA International. Sinds 1993 hebben ze zichzelf gespecialiseerd in wegtransport van en naar Spanje en Portugal. Dankzij deze specialisatie kunnen ze scherpe tarieven aanbieden tegen een voordelige prijs. Daarnaast kan je op hun website eenvoudig zelf de transportkosten van jouw specifieke zending berekenen. Ook zie je direct wat de looptijd is. Na het berekenen van de transportkosten kan je eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen of de zending direct boeken. Je krijgt dan ook toegang tot hun klantenportaal. Daar vindt je werkelijk alles terug wat je nodig hebt voor, tijdens en na het transport. Zo heb je dus alles bij de hand in een overzichtelijk portaal.

Niet alleen bekende bestemmingen

BTA International transporteert niet alleen naar bekende bestemmingen zoals Madrid, Barcelona en Marbella, maar ook onbekende locaties door heel Spanje. Benieuwd of echte elke bestemming in Spanje bereikbaar is met BTA? Test het nu zelf door de Transculator te gebruiken. Daar bereken je de kosten van ieder transport van of naar Spanje!